Praktijkpionier in beeld: Krasloten Fan Tom

praktijkpioniers Wat doen jullie zoal

Tom is al jaren lang actief en van Praktijkpioniers. Al jarenlang gaat hij op de achtergrond met ons mee naar allerlei dingen. Hij is al ruim dik in de 80, maar kan genieten van het leven. Tom is in zijn arbeidsleven actief geweest bij de Gasunie. Hier werkte hij bij de interne dienst. Van post bezorgen tot kleine dingen regelen behoorde tot zijn taken.

Tom is als praktijkpionier graag mee op verkenning. Gezellig op pad gaan noemt hij dat. Vooral als een project totaal nog geen vorm heeft is. Daarnaast heeft hij ook altijd een ander doel als hij meegaat. Namelijk op jacht naar Krasloten. Al meer dan 10 jaar lang koopt hij krasloten. Dat doen meer mensen, dat klopt. Maar er zullen er weinig zijn die alles ook bijhouden in een schrift. In deze boekhouding wordt ook opgeschreven waar ze gekocht zijn. Elke dag krast Tom een kraslot. Kortom je moet wel een beetje een voorraad hebben. En je moet ze zeker ook niet allemaal op dezelfde plek kopen. Daarom is on tour gaan met Praktijkpioniers altijd het proberen waard.

Tom is daarnaast bij ons chef Rummikub en de ideale kennismaking met de organisatie voor nieuwe stagiairs en stagiaires. Het is super gaaf dat Tom al zolang bij ons actief is. Binnenkort verlengt hij zijn contract ook weer. Kortom alleen maar mooi!