Praktijkpioniers heeft een Spin-off: Jongerentotaal

praktijkpioniers Actie, Wat doen jullie zoal

Vanaf 15 juni 2023 is het dan formeel, na 2 maanden voorbereiden is het  een feit. Praktijkpioniers krijgt een Spin-off: Jongerentotaal. Een initiatievennetwerk voor jongerenparticipatie en jeugdzorg.
We nemen je mee in een kort ontstaan.

Jongerentotaal is ontstaan in Zoetermeer. Tijdens een meeting van een initiatief rondom jeugdzorg kwamen wij de toekomstige directeur tegen van Jongerentotaal. Dit was op 20 april 2023. De rest is daarna in lekkere sneltreinvaart gegaan.

Er kwam op 2 mei een mailtje bij ons binnen voor een tof idee voor jeugdzorg. Op 8 en 12 mei waren er goede online meetings voor een basis. Op 12 mei konden we al eens zijn dat we iets met een initiatieven rondom jongeren gingen ondersteun en 15 mei was een 1e klant een feit.

Hierop volgde op 18 mei een grote meeting met elkaar in Zeeland. Dit deden we nog eens over op 29 mei. Tussendoor via de mail en dropbox werden de nodige zaken in kaart gebracht. Het resultaat was we gaan het echt doen.
Met ook nog even een goede berusting erbij starten wij op 15 juni. Je kunt meer lezen op de website van Jongerentotaal.nl